Kapat
Reklam Alanı
Haberler 782 0

İş Yerleri İçin, Uygun Fiyatlı Bilgisayar Önerileri

Bilgisayarlar yaşamın her alanında gerekli cihazlar haline gelmiştir. Sahip olduğu özellikler ve pek çok işe yardımcı olması açısından iş yerlerinde kullanımı oldukça fazladır. Çok yüksek performansa gerek duyulmadan iş yeri ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte uygun fiyatlı bilgisayar modelleri tercih edilmektedir.

Lenovo IdeaPad S145

İçerisinde son teknoloji işlemcilerden biri olan Ryzen 7 işlemci bulunmaktadır. Bu işlemci de bilgisayara hız katmaktadır. Bunun dışında iş yerlerinde kullanılan bilgisayarlarda aranan en önemli özelliklerden olan depolama konusunda oldukça başarılıdır. 

Huawei Matebook D15

Ryzen 5 işlemciye sistemine sahip hızlı bir bilgisayar modelidir. Özellikle reklam ve görsel tasarım gibi işletmelerde kullanıma oldukça uygundur. Hafif bir yapısı bulunmaktadır ve şık bir tasarıma sahiptir. Taşıması kolay bir bilgisayardır.

Asus D509DA

256 GB SSD ile donatılmış olan bu bilgisayar, yeni teknoloji bu harddisk sayesinde hız konusunda kendini ispatlamıştır. Kaliteli çözünürlüğe sahip bir ekranı bulunmaktadır.

Hp 15-DW2021NT

İşletmenizde bulunan tüm işleri sorunsuz şekilde halletmenize imkân sunan bir bilgisayar modelidir. Cihazda bulunan ram yeterli bulunmadığında takviye yapabilme imkânı sunmaktadır. Bu nedenle uygun fiyatlı bilgisayar modelleri arasında yerini almaktadır. Ofis programlarını sıkıntısız şekilde kullanabilirsiniz.

Hometech Alfa 700C

İçerisinde Windows 10 işletim sistemi hazır kurulu olarak bulunan bir bilgisayar modelidir. Hızlı çalışır ve taşınması kolaydır. 6 saate kadar dayanabilen pil ömrü bulunmaktadır. Intel celeron işletim sistemi ile çalışmaktadır. Ucuz ve ihtiyaçlara cevap veren tarzda bir üründür.

Sizler için hazırlamış olduğumuz İşlemcisi Yüksek, Hızlı Bilgisayar Önerileri adlı konumuzu inceleyebilirsiniz.

Ufuk Parlayan {Ufuk Parlayan}

2001 Yalova doğumluyum. Yalova Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum. Projelerimi kurmuş olduğum bu siteden paylaşıp siz okuyucularıma sunacağım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.