Kapat
Reklam Alanı
Haberler 562 0

WhatsApp Sohbet Grupları İçin Özel Bir Yenilik Getiriyor

Kuşkusuz en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp kendini geliştirmeye devam ediyor. Şirketin gizlilik kuralları bir dönem kullanıcı kayıplarına uğramasına sebep olsa da dünya çapında hala kullanılmaya devam edilmekte.

Gelen son güncelleme ise WhatsApp sohbet grupları üzerinde olacak. Sohbet gruplarında eğlenceli profil resimleri tercih edenleri sevindirecek bir özellik Beta aşamasına sunuldu. WhatsApp‘ın Beta sürümü olarak test ettiği bu güncellemede sohbet gruplarında artık grup simgelerinde profil resmi dışında çıkartma ve emoji de eklenebilecek.

WhatsApp Sohbet Grupları İçin Emoji ve Çıkartma Da Ekleme Özelliği Sunacak

Bu güncelleme şu sıralar için iOS cihazlar için beta güncellemesinde mevcut bulunmakta. Sohbet gruplarını daha eğlenceli hale getirmeyi hedefleyen WhatsApp, eğer olumlu dönüşler alırsa güncellemeyi tam anlamıyla yayınlayacak. Bu özellikle beraber grup yöneticileri profil fotoğrafı dışında çıkartma ve emojileri kullanabilecek.

Bu güncelleme henüz Android cihazlar için mevcut değil. Şu an için sadece iOS cihazı olan kullanıcılar bu özelliği deneyimleyebilecek. Sadece WhatsApp’ı 2.21.190.11 sürümüne güncelleyen kullanıcılar bu özelliği kullanabilecek. Özelliğin tüm kullanıcılara ulaşması hali ile biraz zaman alabilir.

WhatsApp gizlilik sözleşmesiyle ilgili geri adım attığından beri kullanıcıların aklındaki soru işaretleri azaldı şeklinde yorum yapmak şu an için mümkün. “Gizlilik sözleşmesini yalnızca dileyen kullanıcılar onaylayacak” biçiminde açıklamada bulunan WhatsApp hala en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması olarak zirvedeki yerini koruyor.

Sizler için hazırlamış olduğumuz Telefonumun Şarjı Çok Çabuk Bitiyor Ne Yapmalıyım? adlı makalemiz de ilginizi çekebilir.

Ufuk Parlayan {Ufuk Parlayan}

2001 Yalova doğumluyum. Yalova Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum. Projelerimi kurmuş olduğum bu siteden paylaşıp siz okuyucularıma sunacağım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.