Kapat
Reklam Alanı
Haberler 253 0

Kaizen Tekniği Nedir?

Kaizen, “iyileştirme” anlamına gelen Japonca bir kelimedir. İş bağlamında ise Kaizen, her seviyede üretim ve süreçleri geliştirmek için yapılan bir dizi yöntem, teknik ve aktiviteye işaret etmektedir. Bu süreçlerin kapsamına en üst düzeyde olan CEO’dan orta seviye yönetim personeli ve işçilerine kadar herkes dahildir.

Kaizen felsefesinin temel amacı, atıkları azaltırken kaliteyi ve verimliliği arttırmaktır. Bu, sürekli küçük ve genellikle nispeten basit önlemler ve eylemlerle elde edilir. Ancak bunlar tüm organizasyon seviyelerine devam eden bir temelde doğru yapıldığında, bu küçük önlemler, kalite ve verimlilikte büyük değişikliklere ve gelişmelere yol açabilir. Sonuç olarak Kaizen sizin için daha iyi bir çalışma ortamı yaratabilir.

Linke tıklayarak Gemba, Kaizen, Jidoka, Poka Yoke eğitimlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kaizen’i tüm organizasyon seviyelerinde uygulayabilmek için, kelimenin özünde olan basitlik, çekirdek felsefesinin kilit bir esasıdır. Sonuç olarak, eğitim seviyesi ve becerisine bakılmaksızın herkes Kaizen önlemlerini kolayca anlayabilir ve uygulayabilir.

Unutmayın, UnoPro, Akademik, profesyonel yöneticilik, girişimcilik ve sanayicilik bilgi ve tecrübesine sahip Türkiye’nin tek eğitim ve danışmanlık kurumudur. Kurumsal firmalardan KOBİ ve küçük işletmelere kadar her segmentten üretim firmasındaki üretim yönetimi bilgi ve tecrübesine sahip olan UnoPro, Türkiye’nin ilk yerli ve milli Model Fabrika’sında sanayinin yalın ve dijital dönüşümü için size özel hazırlanmış eğitim müfredatı ile önce yalınlaşmanıza ve daha sonra Endüstri 4.0’a uygun bir şekilde dijitalleşmenize yardımcı olur. Hemen iletişime geçin!

Daha fazlası için bizleri takip etmeyi unutmayın!

Ufuk Parlayan {Ufuk Parlayan}

2001 Yalova doğumluyum. Yalova Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum. Projelerimi kurmuş olduğum bu siteden paylaşıp siz okuyucularıma sunacağım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.