Kapat
Reklam Alanı
Haberler 723 0

İşlemcisi Yüksek, Hızlı Bilgisayar Önerileri

Bilgisayar işlemcisi, bilgisayarı yönetmeye yarayan en önemli parçadır. İşlemci ne kadar hızlı ise bilgisayar performans açısından o kadar güçlüdür. Bilgisayardaki tüm birimler işlemciye bağlıdır. İşlemciler yönetici konumunda çalışmaktadır. Slot ve soket olmak üzere iki türü bulunmaktadır. Slot kasa üzerine takılmakta, soket ise ana kart isimli bilgisayar parçasına takılmaktadır. Günümüzde pek çok işlemci üreten firma bulunmaktadır. İntel, Amd, Qualcomm, Samsung, Mediatek, Hisilicon, Zilog, Mosteg ve Nexgen bu alanda çalışan önemli firmalardır.

İşlemcisi Yüksek Bilgisayar Modelleri

Dell Alienware Area

İçinde İntel core i9 işlemci barındıran bir bilgisayardır. Performans açısından çok üst düzey bir hıza sahiptir. 64 gb ram kapasitesine sahiptir. Klavyesi aydınlanma özelliğine sahiptir. Ekran ve çözünürlük kalitesi işlemci kalitesi sayesinde çok yüksektir. 2933 MHz ram hızına sahiptir. Sınıfının en iyisi olma özelliğine sahiptir. Yüksek çözünürlüklü ön kamerası bulunmaktadır.

Dell Alienware Area

Lenovo Thinkpad P53

İntel core i9 işlemciye sahip olan bir diğer bilgisayardır. Diğer cihazlara kıyasla üzerinde daha fazla usb bağlantı girişleri barındırmaktadır. Pil ömrü dayanıklılık göstermektedir. Çözünürlük oranı yüksektir. 2666MHz ram hızına sahiptir. 16 Gb ram kapasitesi bulunmaktadır. Yüksek çözünürlüklü ön kamerası bulunmaktadır. Ayrıca parmak izi okuyucu özelliğe sahiptir.

Lenovo Thinkpad P53

Asus Rog Zephyrus Duo 15

Amd ryzen 9 işlemciye sahiptir. Çok yüksek performans gösteren bir üründür. Görüntü ve bağlantı kalitesi bu nedenle oldukça gelişmiştir. 4266 MHz hızla ram hızı çok yüksektir. 16 Gb ram kapasitesi bulunmaktadır.

Asus Rog Zephyrus Duo 15

Sizler için hazırlamış olduğumuz Yüksek Performanslı ve Uygun Fiyatlı Laptop Listesi adlı konumuz da ilginizi çekebilir.

Ufuk Parlayan {Ufuk Parlayan}

2001 Yalova doğumluyum. Yalova Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum. Projelerimi kurmuş olduğum bu siteden paylaşıp siz okuyucularıma sunacağım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.